/Видео/ Наскоро на РТК.МК : Емисија за влезот на КМФ„Црна Река„ во Прва лига-футсал

Спорт
Типографија

Екипата на КМФ„Црна река„ и официјално повторно се врати во најкавлитетното футсал натореварување кај нас:Прва лига.Повод за овој успех да разговараме со Лазе Мицев, сопственик, тренер и фудбалер и Видан Станоев -фудбалер на тимот на  “Црна река„

 

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mostly Cloud (day), 30 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:13 am   |   Sunset: 8:2 pm
40%     17.7 km/h     32.814 bar
Forecast
ВтоLow: 18 °CHigh: 30 °C
СреLow: 18 °CHigh: 30 °C
ЧетLow: 17 °CHigh: 29 °C
ПетLow: 19 °CHigh: 31 °C
СабLow: 18 °CHigh: 34 °C
НедLow: 17 °CHigh: 36 °C
ПонLow: 18 °CHigh: 31 °C
ВтоLow: 17 °CHigh: 27 °C
СреLow: 18 °CHigh: 29 °C
ЧетLow: 17 °CHigh: 29 °C