Ракомет: ГРК Тиквеш-ветува победа против Младост

Спорт
Типографија

Ракометарите на ГРК Тиквеш во салата „Јасмин„ ја имаат првата официјална средба  во Првата машка ракометна лига со новиот тренер и новите ракометари и новите членови на Извршниот одбор .

Во деби натпреварот се среќаваат со  „Младост„ од Богданци во 19 часот во Спортската сала „Јасмин“.Подршката од публиката е добредојдена.