Со неколку фотографии, на ФБ профиот на градоначалникот на Кавадарци , обелоденета е новата верзија на Градскиот плоштад во Кавадарци.Фотографиите се дел од од проектот за реконструкција на градскиот плошта, кој градоначалникот Митко Јанчев  го најави за ревизија уште минатата година...

42501481_2266397133584335_8755835864245862400_n.jpg

 

42536994_2266397056917676_938278950621151232_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА