Утре меморијален турнир "Сашко Нешковски"

Спорт
Типографија

УМС на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци традиционално го организира меморијалниот турнир "Сашко Нешковски"

Турнирот е во мал фудбал  а се одржува утре  23 октомври 2018 (Вторник)  10.30 во СС „ Јасмин “.