Ракомет-јуниори / Пет победи на Турнирот на Металург

Спорт
Типографија

Во рамките на Металург лигата во ракомет, во саботата во Скопје започнаа натпреварите на членовите на ова лига. ГРК Тиквеш-Јуниори 2012 година  се натпреваруваа со три екипи;генерација 2004 и помали машки и две екипи генерација 2008 и помали. Екипата на ГРК Тиквеш -Јуниоруи одигра вкупно пет натпревари и остварија исто толку победи  против екипи од Скопје и Кичево.

 

 

009911223.jpg