Градоначалникот г-дин Митко Јанчев вчера оствари средба со 180 граѓани. Отворениот ден во општината започна во 13 часот и траеше се до 18 часот. На приемот беа присутни и службите од Локалната самоуправа како и вработени во ЈП Коминалец кои одговараа на прашањата кои ги имаа граѓаните.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА