Уште една одлична информација од натпреварите од мини лигата на Металург во која се во Скопје се одигра редовното 3 и 4 коло и ги постигнавме следните резултати. 

Викендот  ги победи сите противници во својаталига каде се натпреваруваат :РК Тиквеш Јуниори 2012-РК Металург 10:05 ,РК Тиквеш Јуниори 2012 -Рк Репро 12:03-   РК Тиквеш Јуниори 2012 - РК Стоби   06:03, РК Тиквеш Јуниори 2012- РК Металург Јуниор 21:02   .

Нашиот тим по 4 одиграни кола се наоѓа на првото место со Генерација 2004 и помали и 2008 и помали со сите добиени натпревари до сега.

Големо браво за идните првотимци на ГРК Тиквеш.

49378856_517930212041761_8270505886942756864_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА