ЛИ2017-ИНТЕРВЈУ СО МИТКО ЈАНЧЕВ

ЛИ2017-ИНТЕРВЈУ СО МИТКО ЈАНЧЕВ

 Почитувани, во прилог погледнете го интервјуто со кандидатот за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Господинот Митко Јанчев