(Видео) нова рубрика / Тиквешки панорами-

Почитувани пријатели порталот РТК.МК со задоволство Ви ја најавува новата рубрика Тиквешки панорами.Рубриката  има за цел да се запознаеме со културните и природните богатства во Тиквешкиот регион. Запознајте се повеќе со Вашиот крај .Уживајте во убавините на својата околина.

Наш прв предизвик е Спомен костурницата: