/Видео/ Скица за портет:Иван Стојанов -млад пијанист

Младиот пијанист  од Кавадарци Иван Стојанов, за кратко време постигна забележителни успеси и успех во музицирањето.Свири на клавир и според постигнатото  досега  ветува блескава кариера.Колку сме во прави ке покаже времето.Но пред се запознајте го Иван: