/Видео/ Легенди на ГФК Тиквеш-Благој Бошковски

Втората емисија од серијалот за Легендите на ГФК Тиквеш ја посветуваме на фудбалерот и тренер Благој Бошковски.Тој со задоволсто зборува за својата кариера и играњето фудбал и тренирањето млади фудбалери  за време од над две децении.