/Видео/ Спортски талент на Кавадарци-Тодор Златев-кошаркар

Toдор Златев е млад кавадарчанец. Има 15 години игра во најквалитената кошаркарска лига во Македонија,  но настапува  во тимот  М-16 и М-18.Одличен кошаркар е .Скромен е  но  има  иднина.Кошарката за него е 'ce.РТК.МК за него подготви 25-минутна емисија...