/Видео/ Живот посветен на ракометот-Димитар Влаинков

Приказната на Димитар Влаинков за ракометот во Кавадарци е долга но интересна. Затоа во една емисија  не стигнавме да кажеме се за него. Но тоа што успеавме да го снимиме доволно говори за неговиот придонес за кавадаречкиот ракомет.