ВИДЕО;„КОЦКАР“-ПРВИOT СИНГЛ НА ПЕТАР КРСТЕВ СТАНУВА ХИТ

Забава
Типографија

Деновиве се појави првиот сингл на младиот пеач Петар Крстев од Кавадарци.

Се работи за песната „Коцкар„ за која го напиша текстот и аранжманот истовремено и ја исполнува.Снимена е во студиото Ѓорѓевиќ, на кавадарчанецот Александар Ѓорѓевиќ. Песната е веќе хит меѓу младите кавадарчани.Промоцијата е направена на средношколска забава во Гимназијата меѓу неговите врсници.

Инаку Петар има 18 години, ученик е во Гимназијата-4 година и пеењето му е голема љубов од која очекува многу.Се надеваме дека неговите песни ке станат хитови, со оглед на тоа што за кратко време песната „Коцкар„ е прегледана околу 3.900 пати.