Филмови, работилници, забава за младите во Дом на култура “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци на 19 и 20 јуни со почеток од 11.00 часот.
Фестивалот во Кавадарци за младите носи најнови филмови за млади, актерска работилница со актерот Роберт Ристов - ФОТО работилница со Роберт Jaнкуловски , ликовна работилница со Моника Мотеска .
Фестивалот е подджан од Агенцијата за филм, во соработка со Општина Кавадарци и Домот на култура “Иван Мазов - Климе“.
Сите учесници на дводневниот фестивал ќе добијат маичка и ранец.

 

34555.jpg5467.jpg

 

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА