Прес  конференција  на Ташо Радњански  и Ристо Сакалиев , поврзана со неизгласувањето на точката  предложена од  ВМРО-ДПМНЕ  за  враќање на цената на износ на смет во ЈП Комуналец

 

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА