Претседателот на КФМ -Перо Антиќ, и спортскиот директор на КФМ Тодор Гечевски, ги доделија наградите за најдобрите кошаркарски екипи

Во Кошаркарските натпревари учествуваа 9 екипи.Поради дождот финалните натпревари се играа во  СС Јасмин, каде посетата беше одлична.Претседателот и спорскиот дирекотор на КФМ-Перо Антиќ и Тодор Гечевски-кои ги доделија наградите за најдобрите поединци и екипи во кошаркарака конкуренција ,изјавија дека дека  КФМ ке ја поодржува кошарката и развојот на овој спорт меѓу младите  во државата,

Најдобри во машка конкуренција

1-КГЈ-Прилеп

2-Лејкерски

3-Мајами

4.Рома


Женска конкуренција;

1.Спортисимо

2-Про Баскет

Главен организатор е Општиина Кавадарци.

Музичко забавните содржи продолжуваат ,вечева во петок и сабота.

 

65677605_2451719285052118_2239574318126202880_n.jpg

 

 

66307372_2456416877915692_1927065131800330240_n.jpg

 

 

 

66482955_2456416627915717_3940980828812607488_n.jpg

 

 

 

66486093_2456415284582518_2764573446598819840_n.jpg

 

66379724_2456415934582453_3744927082262560768_n.jpg

 

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА