1.-Започнати се подготвителни работи за асфалтирање на крак на улица „Смилица“ .Фирмата Градба Промет интензивно работи на терен.

2.- Извршено е поплочување на тротоар на улица „41 Девизија“ спој со улица „Кузман Јосифовски Питу“ .Изведувач   на работите е „АС Машини“- Кавадарци.

 

66434953_2456499691240744_5695694631035994112_n.jpg

 

 

 

66860408_2456499727907407_6898547595770068992_n.jpg

 

66378934_2456499204574126_3733637043465486336_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА