Општина Кавадарци ова недела , секоја вечер(освен една вечер -кога паѓаше дожд) обезбеди масовност на Градскиот плоштад .Ова место стана привлечно по новото уредување и реконструкција  а сега овој дел на градот стана интересен за прошетки, средби .Уште повеќе  што е дестинација за одржување на „Кавадраци стрит фестивал„-забавно спортска содржина во која секој наоѓа по нешто за себе .Огранизатор е градоначалникот Митко Јанчев  и Општина Кавадарци.Синоќа се забавуваа  нашите млади  сограѓани кои цртаа графити,пееја детски песнички  а вечерва поворно  ќе има место за нив и за малку повозрасната публука.

Ке пее и ке ги забавува нашата  позната интерпретаторка на забавни мелодии Наташа Маликова.Времето како созадено за реласирана прошетка и присуство на концерт во живо на познатата Наташа Малинкова. Ке има и други изненадувања.

Ве очекуваме  на Градскиот плоштад на „Кавадарци стрит фестивал“

 

77777777777777777777777.jpg 

65677605_2451719285052118_2239574318126202880_n.jpg

 

555555555555555555555555.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА