Денеска  во Музеј галеријата гостуваше изложбата на тема „Скршениот град„ на Музеј на Град Скопје, посветена на 26 јули -на земјотресот во главниот град.На изложбата говореа Весна Ѓорѓиева и Јасмина Намичева-кустос-советник архитект во Музеј  на град Скопје.

 66674396_666778110455655_748757668939694080_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА