Во Општинската организација на Црвен крст Кавадaрци-и во други градово на земјата од денеска започна организирање бесплатни тримесени курсеви, наменети за постојните возачи кои можат да ги освежат своите знаења , на практичен начин,од областа ПРВА ПОМОШ.

 

66844201_2355164111242362_3421181428266696704_n.jpg 

66644319_911286595875824_4623881015423664128_n.jpg

 

66904450_2420435698188110_8202225360159375360_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА