На фотографијата се наоѓаат  старите дуќани на источната страна од чаршијата .Тие му пркосат на новото Кавадарци, пред новоизградениот хотел Балкан-шеесетите години.

П.Камчевски

 

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА