Локалната самоуправа Каадарци го организира и извршува со службите од ЈП„Комуналец„ обележување на паркинг места на ул.Цветан Димов.

Според фотографијата, по предупредувањето, граѓаните  ,главно, се придржувале на соопштението за преместување на своите возила додека трае  обележувањето на паркинг местата.

 

 67294929_2461438730746840_7988706700330795008_n_1.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА