Дека во Кавадарци во градското подрачје има  смет и ѓубре со отпадоци, покажа денешната акција на ОО на СДСМ. За да имаме чист град и убаво Кавадарци треба секој од нас да даде придонес.Едноставно не треба да фрла отпадоци таму каде НЕ треба.А сигурно она што денеска го чистеа активистите на СДСМ од Кавадарци не се створило само од себе, туку е направено од наши сограѓани, веројатно од оние кои живеат во близина на игралиштето на „Црноречка„.

 Затоа и денеска  Општинската Организација на СДСМ Кавадарци  ја спроведе еколошката акција во месната заедница “Задругар”. Со акцијата беше опфатено игралиштето каде нашите најмали го поминуваат слободното време на улица „Црноречка“. ОО СДСМ Кавадарци продолжува да се грижи за здрава и чиста животна средина во Кавадарци и околината.

 
 
 
67836711_2351887295049820_4576955336618934272_n.jpg
 
 
 
 
 
67764165_2351898291715387_6443974351720022016_n.jpg
 
 
 
67233423_2351886505049899_2498562783105253376_n.jpg
 
 
 
 
67224476_2351887035049846_8488088496366419968_n.jpg
 
 
 
 
67192006_2351887435049806_5398545196948389888_n.jpg
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА