Рано зрело грозје има  и од средината на јули, но од  денеска  е застапено со поголема понуда .

Цени : 100, 60 и 40 денари.

Сорта„Белградска рана„

Забележано на Градски пазар Кавадарци на 24 јули 2019 година

 66498003_2387896301535583_134627058569655000.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА