Известување!

Се известуваат жителите на Општина Кавадарци дека денеска , 25.07.2019, од 7 часот ќе се врши обележување на паркинг места на ул.Народни херои ,паркингот кај ваташката градинка, паркингот на ул.Страшо Пинџур и паркингот на ул.7ми Април кај социјалните згради. Се молат граѓаните да ги отстранат своите возила се со цел побрзо и ефикасно работење.

Со почит,
Кабинет на Градоначалник

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА