1.-Денеска се расчистува просторот на локација Булевар Вељко Влаховиќ, на иницијатива на општина Кавадарци и градоначалникот Јанчев, во заедничка акција заедно со механизацијата од ЈП Комуналец и фирмата ЈА-МИ. Станува збор за дива депонија настаната по отстранувањето на лимените гаражи од граѓаните. После завршување на оваа акција планирано е да се прави уште една коловозна лента и простор за паркирање на околните згради.

2.-Службите на ЈП Комуналец и Општина Кавадарци и натаму продолжуваат со чистење на диви депонии сега во с. Долна Бошава како и чистење на патот.

 

67402233_2467841836773196_7094714239830458368_n.jpg

 

67414987_2467891606768219_7887381811863486464_n.jpg

 

 

67364649_2467841863439860_8821828169892888576_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА