Денеска во Компанијата КОЖУВЧАНКА  беа доделени ваучерите  во кампањата НАШЕ ПИВО НАША СТРАСТ.Средствата се наменети за трите најголеми спортски клубови (ГФК Тиквеш 1930,ГРК Тиквеш и КК Еурионикел 2005 )  и Навивачката група Лозари Истрок 1991.Трите клуба од Кавадарци добија по 80.000- денари а навивачката група Лоазари-Исток 26.000 денари.

Спортските клубови задоволни од првите износи на средства од кампањата на КОЖУВЧАНКА Кавадарци.

Потребна поголема акција на каваречките фирми за помош на спортот во градот.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА