„Почитувани, Општина Кавадарци- Локална Самоуправа на ден 05.08.2019 (Понеделник) со почеток од 07:00 часот на паркинг просторот на Бул. "Кочо Рацин" ( ново асфалтираниот паркинг кај трафостаницата ) ќе се отпочне со обележување на паркинг местата на определени јавни површини.

Со почит,
Кабинет на Градоначалник“.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА