Утре во 11 часот Банката за храна од Кавадарци ќе   додели благодарници  за  донации на  „Аliance one“ кои донираа опрема во магацинот на банката  за храна во нашиот град, како и готови пакети со храна за сиромашните грашани .Бчагодарници ќе им бидатр доделеини и на претставници на  Слога и  Мин-екс и Општина Кавадарци градоначалникот  Митко Јанчев за несебичната поддршка и ангажман за акцијата „Нула глад во Кавадарци„.

Утре се планира да се донираат околу 100 пакети со храна.

 

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА