Се известуваат граѓаните дека на ден 10.08.2019 година (САБОТА )со почеток од 9 часот ќе се започне со гребење на асфалт на Бул. Моша Пијаде. Се молат граѓаните кои ги имаат паркирано возилата од стар кружен тек до нов кружен тек да ги отстранат ,заради непречено одвивање на градежните активности,

,
Соопштуваат од Кабинетот  на Градоначалникот Митко Јанчев.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА