Започнаа градежните активности со оперативата на изведувачот "Бетон" и подизведувач "Изолација". Прво е гребење на асфалт на Бул. Моша Пијаде на потег од стар кружен тек до нов кружен тек со што ќе следи нов асфалт.

 

69105809_2477855582438488_533710370120925184_n.jpg

 

 

67933675_2477855549105158_6579988462676475904_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА