Заврши проектот - Витач -инкубатор за органско земјоделско пчеларство  .Проектот го спроведе Биовита.Наменет беше  за обука на млади пчелари во руралните средини. Покажан е голем интерес особено кај младтата женска популација

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА