Велосипедската експедиција од Кавадарци вчера и денеска  вози во Република Србија. Засега целиот тим е во одлична здравствена состојба и се чувствува добро.Доказ  за тоа е ова  фотографија.Се гледаме...наскоро во Кавадарци.

 00000000000000000000000000000000002635341.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА