Општина Кавадарци и ЈП Комуналец денеска го промовираа првото електрично возило кај нас за потребите на граѓаните при посета на Градските гробишта.САмо ова година ЈП Комуналец  во ова РЕ вложи над 5 милиони денари.Гробиштата се комплетно оградени а наското ќе започне изградбата на нов паркинг плац на горното плато на Градските гробишта.

 

34455500.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА