- нови тротоари
- реконструкција на скали
- поплочување
- патеки на градски гробишта
- санирање на ударни дупки
- нови улици во 3 села

Погледнете го прилогот на Марјан Димитров и изјавата на Александар Панов - Градоначалник на Кавадарци​ на следниот линк.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА