Koшаркарите на Фени Индустри забележаа победа во првата првенствена средба против „Пелистер„  со 86-68.

 Кошаркарите и тренерот Малинков сторија се на домашните навивачи да им приредат добра кошаркарска претстава.Иако на моменти битолчани се наближија за изедначување Фени не дозволи да биде преземено водството.Важна беше  борбата и пред двата коша, а особено , за  нас, значајно „уловените“ топки под кошеевите  .Публиката задоволна го напушти „Јасмин“.Пред нас е возбудлива кошаркарска сезона.

20181006_182411.jpg

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА