KK„ЕУРОНИКЕЛ- 2005„ одржа прес конференција.Клубот е спремен за новото првенство.Има нови засилувања но ќе им се дава шанса и на домашните играчи.Новиот стручен штаб, очекува поддршка од публиката.

На прес koнференцијата на новинарите и на јавноста им се обратија:

-Герасим Кујунџиев- ген. директор на Еуроникел Индустри
-Ванчо Филkовски-менаџер на КК„Еуроникел 2005“
-Горан Самарџиев-тренер на КК„Еуроникел 2005„
-Јане Петровски -капитен на КК„Еуриникел 2005„.

69416378_2686886514688784_1413359293415030784_n.jpg 

69367589_2686887028022066_8830291845331288064_n.jpg69626367_2686887138022055_6313873770780033024_n.jpg

69541822_2686887254688710_4598445484657344512_n.jpg

69301812_2686886694688766_2190168463211757568_n.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА