За Горан Самарџиев-тренерот на МКК „Еуроникел 2005“,поразот во Гевгелија од Кожув е минато и веке се мисли за новата средба во сабота во СС Јасмин во Каадарци во 18.00 со  „Академија ФМП“.Покана до публиката да гледаат добра кошатрка.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА