Снегот на повисоките места изнесува и  до 15 санитиметри

 Во Тиквешијата од синоќа врне дожд, а од утринава на повисоките места и снег.Во Кавадарци досега наврнаа над 20 литри на метар квадратен, а висината на  првиот снег овој период од годината  во Моклиште изнесува неколку сантиметри а на Летувалиштето Михајлово 15 сантиметри.Неколку сантиметри снег има и во селата во Бошавијата.

 

8886665555433.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА