Денот ќе трае 12 часа и 14 минути.

Есента во Македонија и на северната хемисфера на Земјата ќе почне утре во 22 часот и две минути. Во истовреме на јужната Земјина полутопка ќе почне пролетта.

Денот ќе трае 12 часа и 14 минути.

Есента ќе трае до 21 декември кога настапува зимата.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА