Проблематичкниот откуп на праски ова лето,за росоманци, оние кои располагаат со поголеми количини, продолжува.Секој се снаоѓа како знае и умее.До нашата редакција денеска пристигна информација од , за нас, непозната компанија „АДО 95„ ,за откуп на истата за извоз во Ирак.Тие се нарекуваат спасители на росоманската праска.

Немаме податоци за начинот на исплата и цената.

Веруваме дека е достоинствена за овоштарите од Росоман

 65045846_2295966547161100_6335238449938825216_n.jpg

 

 

12344444.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА