IGM TRADE

Во просториите на Општинската изборна комисија-Демир Капија, согласно член 8-од Изборниот законик, учесниците за градоначалници -кандид...

Општина Демир Капија по шести пат реализира проект во рамките на програмата Општинско корисна работа, која што е поддржана од Агенција з...

KKK ПРОСЕК од Демир Капија го организираше Држаното сениорско првенство во кајак на диви води- слалом.Во вкупниот пласман тие беа трети ...

Денеска во Демир Капија во организација на Спортки клуб Клисура во соработка со Општина Демир Капија по 12 пат беше отворен турнирот во ...

СЕДНИЦА НА СОВЕТ ВО Д.КАПИЈА На 05.август годинава преку интернет платформата „ Zoom“ заради безбедносни причини од корона вирусот С...

Проектот е во рамките за уредување и разубавување на природните локалитети во Општина Демир Капија.

– Следејќи ја својата страт...

На ден 09.07.2021 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 43 седница на која беа разгледани и усвоени 14 точки од дневниот ред. По усво...

Во Демир Капија во организација на ОЖ „Женско Лоби“-Демир Капија, беше реализирана едукативна работилница на тема „Ефективни ...

ИЗВЕСТУВАЊЕ Се повикуваат сите заинтересирани жители, приватни компании, здруженија, невладини организации од Општина Демир Капија, с...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)