МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Вчера иселените жители од селото Клисура го одбележаа христијанскиот празник летен св. Никола заштитник на селото. Овде на овој ден за ...

На 20 мај 2019 година Советот на Општина Демир Капија ја одржа дваесетта седница на која беа разгледани и усвоени десет точки од дневниот ...

Спортскиот клуб „Клисура“ во соработка со Општина Демир Капија на 18 и 19 мај го организира 6-отИнтернационалниот фестивал за спорт...

На 13 мај.2019 година (понеделник) беше одбележанa уште една годишнина од живот и делото на истакнатиот револуционер, раководител и учител Д...

Со реконструкцијата беа опфатени повеќе градежни активности

Подрачното училиште во село Прждево било изградено 1928 година , а запо...

Општина Демир Капија реализираше работилница предвидена во проектот EU CAN – “European Counter and Alternative Narratives Network”, преку програмата Ев...

Деновиве нашиот клуб беше организатор на првиот изборен натпревар во кајак на диви води во дисциплината спуст.

Учество зедоа околу...

На 28.02.2019 година Советот на општина Демир Капија ја одржа осумнаесетата седница на која беа разгледани и усвоени петнаесет точки од дне...

Во тек е одвивањето на „Неделата на традицијата Св.Трифун 2019“.

Според програмата посветена на Неделата на традицијата Свети Т...

Советот на општина Демир Капија ја одржа седумнасетта седница на која беа разгледани и усвоени дваесет точки од дневниот ред.

Беш...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)