МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

СООПШТЕНИЕ НА ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА

Општина Демир Капија во рамките на манифестацијата "НЕДЕЛА НА ТРАДИЦИЈАТА Св. ТРИФУН 2019" го орг...

СООПШТЕНИЕ НА ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА

Општина Демир Капијаво рамките на манифестацијата

"НЕДЕЛА НА ТРАДИЦИЈАТА Св. ТРИФУН 2019"

...

Соопштение на Општина Демир Капија

Во рамките на манифестацијата

"НЕДЕЛА НА ТРАДИЦИЈАТА Св. ТРИФУН 2019" го организира настанот...

На 11.02.2019 -Официјалниот почеток на манифестацијата „Недела на традицијата Св. Трифун 2019 година“

Со подигнување на фестивалск...

Вчера /29.01.2019 година/ Советот на општина Демир Капија ја одржа шестата вонредна седница

На дневен ред беше разгледана и едногласно ...

Без елекрична енергија беше Демир Капија и неколку села од ова општина, од вчера во 18 часот до 15 часот денеска-соопштуваат од ЕВН.Сега с...

На 16.1.2019 година (среда) во училиште „Димче А.Габерот„ во Демир Капија “се одржа предавања

На тема : "Нарушувања во говорот и ј...

Денеска граѓаните од Демир Капија и од околните населби што припаѓаат на Демиркаписка општина, го прославија големиот христијански пр...

Втора година по ред се организираше и се одржа Бадниковата поворка, во чест на Раѓањето Христово, во која учество земаа децата од нашат...

„Почитувани сограѓани.Влегувањето во Новата година претставува желба за нов почеток со нова енергија, нови надежи, нови успеси но и ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)