МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска граѓаните од Демир Капија и од околните населби што припаѓаат на Демиркаписка општина, го прославија големиот христијански пр...

Втора година по ред се организираше и се одржа Бадниковата поворка, во чест на Раѓањето Христово, во која учество земаа децата од нашат...

„Почитувани сограѓани.Влегувањето во Новата година претставува желба за нов почеток со нова енергија, нови надежи, нови успеси но и ...

Денеска учениците од Централното и подрачните училишта во с. Бистренци и с. Корешница заедно со одделенските наставнички и наставници...

Советот на општина Демир Капија ја одржа петнаесетата седница на која беа разгледани и усвоени шест точки од дневниот ред.

Пред за...

На 26.11.2018 година Советот на Oпштина Демир Капија ја одржа четиринаесетата седница на која беа разгледани и усвоени седум точки од дневн...

„Почитувани сограѓани,

Со Вашата доверба и поддршка да станам градоначалник на општина Демир Капија, која ми ја дадовте пред точ...

По повод 7-ми Ноември, денот на Ослободувањето на Општина Демир Капија, а за постигнатите остварувања што претставуваат посебен придон...

Советот на општина Демир Капија ја одржа тринаесетта седница на која беа разгледани и усвоени девет точки од дневниот ред. На истата усв...

С О О П Ш Т Е Н И Е

„Врз основа на член 3 од Правилникот за начинот и постапката за доделување на општински награди и признанија бр....

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)