МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Опфатено отстранување на оштетениот асфалт, изградба на атмосферска канализација, тампонирање, вградување на ивичњаци и асфалтирање

Форумот „Џидимирци“освети споменик кaј селските гробишта

Во саботата на 3-ти јуни во организација на Форумот „Џидимирци&ldqu...

Протест против бегалски камп денеска во Демир Капија во организација на Граѓанската иницијатива за заедничка Македонија.

Еден од ...

Вчера иселените жители од селото Клисура го одбележаа христијанскиот празник летен св. Никола заштитник на селото.

Света божевств...

Од 19 до 21 Мај се одржуват традиционалните спортско рекреативни активности, алпинизам, велосипедизам, планинарско пешачење и јога.Годи...

За време на фестивалот, во склоп на кампањата “Мрдни со прст”, предвидени се еколошка акција

Преку рекреативното спортување в...

Фестивалот ќе се одржи од 19 до 21 Maj 2017.

Спортскиот клуб „Клисура“ во соработка со Општина Демир Капија по 4-ти пат ве поканува на...

Со нејзиното ставање во функција се врши пренасочување на сообраќајот за побезбедно движење на возилата

Во општина Демир Капија в...

Плоштадот е со површина од 5660 м2

Во општина Демир Капија во тек се градежните работи за изградба на плоштад во центарот на градот Де...

Беа разгледани и усвоени 9 точки од дневниот ред

На седницата беше усвоена Предлог-Одлуката за давање согласност на годишен план з...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)