МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Регионална работилница за репликација на стекнатите знаења во однос на "Отворени владини податоци"

На 6-ти Април, 2017, во ЦЕНЕТ Цента...

Во Демир Капија беше одбележан Меѓународниот ден на шумите, во организација на Јавното претпријатие “Македонски шуми”.

На пр...

Асфалтирана улицата „Орце Николов“ во Демир Капија

По изведувањето на подготвителните градежни работи се изврши асфалтирањ...

Општина Демир Капија отстапува како основач од Фондацијата ЦЕНТАР ЗА ЕДУКАЦИЈА И ВМРЕЖУВАЊЕ ВО ТУРИЗМОТ ЦЕНЕТ

На почетокот совет...

Натпреварот за избор на најуспешен кројач побуди голем интерес

Вчера како дел од програмата што го сочинува чествувањето на празн...

Едно од најинтересните случувања во деновите на традицијата посветени на Свети Трифун е натпреварот за избор на најдобро домашно вино...

Со подигањето на знамињата во Демир Капија започна традиционалната манифестација посветена на Недела на традицијата Свети Трифун 2017...

Во Демир Капија се организира голема манифестација за Св.Трифун

Oпштина Демир капија и годинава подготвува обемна и содржинбска пр...

Ова oпштинско тело во Демир Капија ја одржа 37 по ред редовна седница

На состанокот беа разгледани и усвоени седум точки од дневниот ...

Изборот на најдобри вина и ракии произведени во домашни услови во општина Демир Капија е во рамките на манифестацијата “Недела на т...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)