МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Денеска граѓаните од Демир Капија и од околните населби што припаѓаат на Демиркаписка општина, го прославија големиот христијански пр...

Во општина Демир Капија од поодамна жителите со палење на огнови и со бројни активности и манифестации ја прославуваат Стара Нова годи...

Пожар зафатил утрово куќа во Демир Капија, на улицата “Наум Наумов”.

Пламените јазици зафатиле голем дел од покуќнината, за ср...

На неа беа разгледани и усвоени 25 актуелни материјали од дневниот ред.

Меѓу нив-донесена е Одлука за измена на распоредот на средст...

Граѓаните на ова Општина на 21 Декември, со одржување на третата форумска сесија од Самостојниот Буџетски Форум го креираа Буџетот за 20...

Горниот кат и покривот од куќа на улица „Маршал Тито” во Демир Капија изгореле во пожар што избувнал синоќа околу 19 часот. Како шт...

Според Државната Изборна Комисија во Општина Демир Капија на предвремените парламентарни избори излегле 2.814 граѓани со право на глас,...

Предавач на обуката ќе биде проф. д-р Сотир Пановски.

За сите невработени лица од Општина Демир Капија и Општина Росоман дека ќе се о...

Решено прашањето со привременото депонирање на отпад во „Специјалниот завод“- Демир Капија

Јавната установа „Специјален ...

Жителите на општина Демир Капија со бројни активности и манифестации, го одбележаа својот празник, Седми ноември Денот на ослободувањ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)