МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Според програмата на манифестацијата „Недела на традицијата Свети Трифун 2022“ во просториите на општина Демир Капија во тек е приб...

На ден 07.02.2022 година во просториите на општина Демир Капија советот ја одржа четвртата редовна седница на која беа разгледани и усвоени...

На ден 28.12.2021 година Советот на Општина Демир Капија ја одржа третата седница на која беа разгледани и усвоени 24 точки од дневниот ред. Се...

На 16. декевмри 2021 година Советот на општина Демир Капија ја одржа првата вонредна седница на која беа разгледани и усвоени две точки од ...

263265591_10223250300580051_4986640707691553335_n 264079071...</span></p>
            </div>

</div><div class=

Советот на општина Демир Капија ја одржа првата конститутивна седница на која беа разгледани и усвоени три точки од дневниот ред. Седн...

Градоначалникот и Локалната самоуправа на Демир капија заедно со Фондацијата ,,Тиквешки вински пат,, организираат серија тренинзи и об...

,,Драги сограѓани, уште еднаш ви благодарам на укажаната доверба и поддршка. Почитувани членови на Совет на Општина Демир Капија, ви чес...

Овој датум, 7-ми Ноември, за Демир Капија и нејзините жители е симбол на слободата и на победата, која нашите предци ја извојувале во дал...

Во просториите на Општинската изборна комисија-Демир Капија, согласно член 8-од Изборниот законик, учесниците за градоначалници -кандид...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)